LEGAL


Informació legal i acceptació


Les presents disposicions regulen l'accés i ús de l'servei de la pàgina web que Roca Asociados, Abogados y Economistas SLP posa a disposició dels usuaris d'Internet a través de l'domini www.rocassoc.es (en avant, el «website»).

L'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, disposa que el prestador de serveis de la societat de la informació estarà obligat a disposar dels mitjans que permetin, tant als destinataris de l'servei com als òrgans competents, accedir per mitjans electrònics, de forma permanent, fàcil, directa i gratuïta, a la informació que es detalla a continuació:

Nom de domini: www.rocassoc.es
Propietari: Roca Asociados, Abogados y Economistas SLP, societat de nacionalitat espanyola, amb domicili en Cl Tuset núm.11 P.4 08006 - Barcelona inscrita al Registre Mercantil de Barcelona amb CIF B66945197.

La utilització del website atribueix la condició d'Usuari i implica l'acceptació de totes les condicions incloses en aquest Avís Legal. L'Usuari ha de llegir atentament el present Avís Legal cada vegada que vulgui accedir a les informacions contingudes en el website, ja que les el mateix pogués haver sofert modificacions.

Exempció de responsabilitat pels continguts i serveis prestats

Roca Asociados, Abogados y Economistas SLP no es fa responsable pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar de la disponibilitat i continuïtat tècnica de l'funcionament del website. En qualsevol cas, Roca Asociados, Abogados y Economistas SLP durà a terme totes les actuacions necessàries per restablir els seus serveis en cas de fallida tècnica.

Roca Asociados, Abogados y Economistas SLP no es fa responsable pels danys i perjudicis de tota naturalesa que poguessin derivar-se de el coneixement que puguin tenir tercers no autoritzats de les dades dels usuaris i de l'ús que facin en el website. 

Propietat intel·lectual dels continguts del website

Els textos i elements gràfics (disseny, logos, codi font i altres anàlegs) que constitueixen el website i difosos a través d'aquest, així com la seva presentació i muntatge, són titularitat de Roca Associats, Advocats i Economistes SLP.

Els clients podran dur a terme la reproducció dels continguts d'WEBSITE amb l'única finalitat de procedir al seu emmagatzematge, a la realització de còpies de seguretat o al seu plasmació sobre paper per a ús privat.

Legislació i jurisdicció aplicables

El present avís legal es regeix per les lleis espanyoles, quedant sotmesa a la jurisdicció dels Tribunals de Barcelona per a qualsevol disputa, reclamació o controvèrsia sobre el mateix.

Barcelona

+34 93 451 56 66
Tuset 11, 4ª
08006 Barcelona

Madrid
  • +34 91 542 14 75
  • Colombia, 63, 4ª
  • 28016 Madrid
Andorra
  • +376 728 882
  • Av Carlemany, 67, 6º 1ª
  • Escaldes Engordany (Andorra) 

.